KATEGÓRIA :: Utazás
Zalai lakoma
(Ajánlat száma: 19008)
Zalai lakoma
A képek nagyításához kattintson a képre!

eredeti ár:
17.000,- Ft
kikiáltási ár:
8.500,- Ft
aktuális ár:
8.500,- Ft
A licit állása: Sz.Sziszi

B
RÉSZLETES ISMERTETŐ
Zalai lakoma (8 fő részére érvényes és 2 db "4éhes vendég lakoma tálat" tartalmaz utalványonként) 17.000 Ft/utalvány

Létezik egy hely, ahol újra felidézheti és megkóstolhatja a nagyi által készített isteni ételeket... Ugye emlékszik még gyerekkorának feledhetetlen ízeire? Esténként svédasztalos vacsora várja szállodánk éttermében telis-tele finomsággal, melyben kotlátlanul fogyaszthat!

Ha valami különleges ínyencségre vagy zalai specialitásra vágyna, megtalálja a'la carte éttermünk étlapján: fokhagyma krémleves frissen sült cipóban, egy ördögien finom lazac steak, ropogósra sült csülök serpenyőben vagy egy flambírozott őzfilé kandírozott gyümölcsökkel tálalva.

A félpanziós ellátás keretében büféasztalunk bőséges kínálatából választhat házias ételeinkből reggelire és vacsorára egyaránt.

Szállodánk grillkertjében, mely az illatos fenyőerdő tövében egy kis tó mellett található, kellemes nyári estéket tölthet el kedvesével egy szamóca illatú finom rose bort kortyolgatva, miközben a látványkonyhában lávakövön sült grill húsok pirulnak. Hagyja maga mögött az unalmas hétköznapokat és szórakozzon grillkertünk nyári rendezvényein.

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel a'la carte éttermében lehet igénybe venni az étkezési utalványt, mely 8 fő részére érvényes és 2 db " 4éhes vendég lakoma tálat” tartalmaz utalványonként.

Csak előzetes egyeztetés alapján lehet igénybe venni, az ételsor nem módosítható. Italok külön fizetendőek.

Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, előzetes asztalfoglalás szükséges!

partner további termékei
Zalai lakomaZalai lakoma (19008)
eredeti ár: 17.000,- Ft
licit ár: 8.500,- Ft
Licit zárás: 2017.03.28. 19:10 óra